Google+ Followers

dilluns, 8 de juliol de 2013

La banda sonora de la meua vida. Entrada 2 – L'actualitat

La primera entrada va ser per les bases, quan començava a escoltar musica, esta entrada done un salt de 30 anys, em situe en la actualitat.
Hui en dia escoltes molta musica, radio, tele, internet... es mes fàcil conèixer grups, però el boca a boca segueix sent la millor manera.

De vegades coneixes a gent que de primeres penses que res teniu a veure en musica, pensaments, pelis, i aixo es el que vaig pensar quan vaig conèixer a Pak, ara,  mes que company de feina es un amic. Ell escolta molta musica, metal de tot tipus (entre altres coses)  però eixe pensament va durar poc, jo crec que coincidim en el mes bàsic, saber escoltar, després pot agradar-te mes o menys però se li dona una oportunitat. Hem tingut llargues converses de cine, política, televisió, jocs, cadascú amb el que li agrada però sempre amb voluntat de conèixer noves musiques, pelis etc. Jo crec que el intercanvi musical ha sigut de les dos bandes, jo per la meua part he descobert molts grups,Amon amarth,Epica, The gatering (em deixe mooolts!!!!)  i volia posar ací una cançó concreta, (si pak,, ho vas endevinar) el grup que mes m'agradat, però hi han moltíssims mes, un intercanvi molt enriquidor!

2 comentaris:

T-800 ha dit...

Que gran!!! M´emocionat cabronot! Per supost que ha sigut un intercanvi a dues bandes. Gràcies a tu conec, no sols Queen, també David Bowie, Jimi Hendrix, P.J. Harvei (no se si s´escriu així), etc... Inclós la música festera l´escolte d´una manera que fa uns anys era impensable.
Ha faltat Gamma Ray! Is the heavy metal universe, with the heavy metal sound,, master of the thunder (trrrrrrraaa!!), take me to the ground! Jajaja. Que grans.
Ha sigut un plaer l´intercanvi, amic. Ademés, crec que tots dos hem descobert un altre gènere al que no habíem fet molt de cas: el rap.
Bo, choto, que continue l´intercanvi!

jordiet santamaria ha dit...

Gracies pel comentari amic!! Ja veus Gamma ray!! em deixava algun segur, i mes... Malgrat que els altaveus van com van hem escoltat molta musica i com be dius que no s'acabe!! i tota la raó amb el rap, el nach sobretot, un crack!!