Google+ Followers

dimecres, 1 de desembre de 2010

provocador o imbecil?

Un altre imbecil, escriptor, així funciona la doble moral de esta gent, es plenen la boca amb la importància de la família, el respecte i la moral, els mes repressors i/o reprimits son els que els donen a conèixer, “fes el que jo diga i no el que jo faça”.
En una red social estava nomenat per a “gilipollas del año” per un article on parlava no massa be de Labordeta després de la seva mort
http://www.elmundo.es/blogs/elmundo/guantanamo/2010/09/20/espana-despues-de-labordeta.html

(tancada per la red social) i després d'aquest vídeo va sorgir un altre, “gilipollas del siglo” jo crec que el títol es queda curt per descriure-lo, apunteu-se si el vídeo vos indigna igual que a mi.
http://www.facebook.com/home.php?#!/home.php?sk=group_102663039805687
En el video s'atrevix a dir coses com “ parecen lionesas de crema” parlant de xiques de 17,18 anys dient “Es ahí dónde está la tensión virginal” o "¿Sabes, la auténtica cosa está casi virginal, que aún no huelen a ácido úrico, que están limpias? Que tiene olor a santidad,  de primer rasurado, que aún no pican" entre altres coses.
Per acabar-ho de apanyar en el plato hi havien xiquets i este desgraciat parlant en veu alta davant d'ells, a mes fa un comentariquan la presentadora per desviar la conversa pregunta als xiquets d'on venen i contesten que venen de Catalunya i Marroc i diu “esto que es un colegio o una ONG..?” quin tipus de educacio crea un personatge com este?. La presentadora també te part de culpa, deuria de haver-lo tret del plató a patades, perqué tambe fa un comentari de la filla de la presentadora quan li pregunta la edat, ella li diu que te 21 i respon “ ya es muy vieja...” i la resta de gent de la taula li riu les gracies, lamentable.
Jutgeu vosaltres mateixa.

3 comentaris:

T-800 ha dit...

Home si es la gran Isabel Sansebastian! Que tall de cabrons. La veritat, me quedat prou flipat. Puto desgraciat arrogant. Segur que estaba empalmat en eixe moment. Es per a rebentarlo a patades.

jordi santamaria solbes ha dit...

hi ha gent cabrona pel mon, i este es pensa que es merda i no arriba a pet, angoixa em dona, pero no menys que la resta de contertulis, panda de fatxes.

nicol ha dit...

hola

Soy el webmaster de
Publizida BLOGS es un ranking / directorio de clasificación de blogs en español, creado con el único propósito de dar a conocer los mejores blog's


Si te interesa puedes darte de alta
ALTA DIRECTORIO DE BLOGS


Un saludo.