Google+ Followers

dilluns, 15 de novembre de 2010

Curs de política bàsica per intolerants, capítol 1 “com xafar la llibertat d'expressió en un parlament”

Després de un període llarg d'inactivitat, estic decidit a continuar amb el blog introduint seccions noves.
Encete esta secció amb un vídeo que m'ha fet bollir la sang,on veiem com es comporten els impresentables polítics del PP del País Valencià, una demostració de tolerància, bon fer polític i educació.D'on han tret al moniato eixe?? estos del PP fan un casting per trobar imbecils?? perquè si es així ho aconsegueixen.
Com diu Mònica Oltra, portaveu del grup Compromís, de res els ha servit tanta educació privada i tant de missal. Estos del “aguilòt”(perdó, la gavina...) emparats per les majories absolutes que legislatura rere legislatura aconsegueixen, es passen pel forro les necessitats de la gent, casos oberts per corrupció des de Castelló fins Alacant,malgastar diners públics i un llarg etcètera.
Vos aconselle mireu mes vídeos d'esta dona, Mònica Oltra,( molt gran esta dona) a veure si per fi prenem consciència i els fem fora del País Valencià.
En la pròxima entrada posaré un tall de radio on s'escolta les maneres de fer política del alcalde d'Alcoi, Jorge sedano,(del PP per supost) insultant als oponents polítics, cosa habitual en este partit, esta volta al esperem, pròxim alcalde d'Alcoi, Rafa Carbonell, del Bloc Nacionalista Valencià.

4 comentaris:

Joan Lluís ha dit...

Sí, tio, impressionant! Em va fer gràcia que digueres que et bollia la sang, perque és exactament el que vaig sentir jo. Era per alçar-se i trencar-li la cara a l'impresentable eixe... I esta Mònica Oltra és prou bona, has vist el darrer vídeo d'ella que han penjat a Facebook?

jordi santamaria solbes ha dit...

No nomes es la conducta del impresentable eixe, a mes tenir que aguantar a la presidenta de la comissió, segurament pepera clar... impressionant!! Igual si que he vist el vídeo, ahir en vaig veure uns quants al youtube, dis-me quin vídeo es i el miraré.

T-800 ha dit...

La mala puta eixa de la presidenta ma donat més rabia encara que el gordo malparit de les ulleretes. Jo, en un sobre trencat després de demanarli que parara, habria tingut prou per a rebentarli la cara a pataes.

jordi santamaria solbes ha dit...

Es que mirant el vídeo et preguntes com es possible que facen eixes coses, en lloc de rebatir les idees del demés es dediquen a molestar i no deixar fer... en fi, els valencians tenim el que ens mereixem, esperem que canviïn les coses.