Google+ Followers

divendres, 29 de gener de 2010

18ª ETAPA, Avilés- Soto de Luiña 41 km

Etapa llarga i pesada, molta carretera, dia de veure camions i cotxes passar, molt pesat, alguna vaca o cavall i poca cosa mes, amb ganes de acabar el dia, molts kilòmetres i quasi tots per carretera per intentar avançar, però jo crec que el camí marcat es la millor opció.

De vegades no hi ha mes remei però no he vingut ací per caminar per carretera i empassar-me
tot el fum, així que demà a seguir les fletxes, mes camí i fang i menys asfalt.Postdata: eixe dia vaig escriure molt poc, vaig arribar tan cansat que no m'apetia res mes que tirar-me al llit i no fer res, a mes un poc decebut amb el camí, perquè esperava mes platja, mes camí de terra però en el camí del nord han construït molta carretera damunt de les fletxes i hi ha que xafar asfalt precís, amb el que açò implica, de vegades la vorera de la carretera es suficientment ampla com per poder caminar sense perill però vam trobar trams que casi no hi havia vorera per passar, espantava vore els camions tan prop i sobretot no tindre el mar tan prop com abans, a partir de ara es la dinàmica en la que ens trobarem, quan passem per platges en meitat de etapa i no poder parar... era desesperant, però també hi hauran moments per gaudir del camí, d'una altra manera, això si.

Per cert, vam trobar un home en meitat del camí, assegut en una pedra amb moltes ganes de xarrar amb els pobres peregrins que es trobava, ens va explicar les seues aventures en la costa valenciana, on va vore per primera vegada nevar, i ell viu al nord!! molt graciós però no ens deixava marxar i ens sabia mal deixar-lo amb la paraula a la boca, així que allí estàvem nosaltres pegant passets per intentar fugir... però molta risa després contant la experiència i veient que no érem els únics que havia parat, molt guai la gent del nord.
 
Vam acabar sopant amb mes gent que vam conèixer en el alberg i que aniríem trobant fent el camí, el millor moment del dia.
foto 1: començant el dia
foto 2: un dels pocs moments amb el cantàbric prop, impressionant!!
foto 3: arribada a Soto de Luiña
foto 4: sopan tots junts

1 comentari:

raul ha dit...

dedicat a escriure tens manera.enhorabona.tot un redactor.