Google+ Followers

divendres, 22 de gener de 2010

14ª ETAPA, Llanes - Ribadesella 31 km


Estem prop de la bifurcació que dividix el camí del nord entre la continuació de la costa direcció Gijón i el inici del camí primitiu que passa per Oviedo, aquest ultim mes muntanyós i de interior. Nosaltres tirem per la costa però tenim un problema, no hi ha on passar la nit en la següent etapa, en Gijón son festes i caurem just enmig, així que ens tocara mirar-ho be.Esta etapa ha sigut dura perquè hem comes la errada de parar a dinar a 5 kilòmetres del final d'etapa, “San Esteban de leces” on estava el alberg de Ribadesella i ha sigut un infern, després de clavar-se un menú de 2 plats i postre mes vi i casera em pujat una costera bastant important i a mes a mes amb calor... però hem arribat.


Estos dies marcaran la part final del camí, si el acabaré fent o si em quedaré a les portes, físicament estic millor, cap ampolla, muscular ment un poc tocat però vaig fent.


Hui almenys ha estat divertit, l'Andreu ens ha contat uns quants acudits (te la mateixa veu que Eugenio), però crec que iniciarem camins separats, depenent com es trobe cadascú físicament, i quina siga la seua meta, supose que igual que en la vida, tenim que escollir el nostre camí...

postdata: pensava que ens separarien per les dificultats que trobàvem per encontrar alberg per la següent etapa, hi havia gent que no estava disposada a arribar fins Sebrayo i jugar-se-la perquè es un alberg de poques places, però al final vam tirar tots, supose que seria perquè ens agradava la companyia amb el grup, i vam fer un esforç, al final ens va eixir molt be, en Sebrayo hi va haver lloc per a tots, i vam coincidir amb mes gent, ciclistes, francesos que venien des d'allà a peu, un italià amb cara de bisbe un poc estrany, va ser molt divertit, vam tindre conya amb ell tota la resta del viatge.
foto 1: eixint de Llanes per un GR al costat del mar
foto 2: una platja molt xula que hi havia de camí
foto 3: paisatjes del camí
foto 4: Ribadesella