Google+ Followers

dijous, 21 de gener de 2010

13ª ETAPA, Colombres - Llanes 21 km


Hui una etapa tranquil·la, però jo he acabat molt cansat, menys mal que ha sigut tot el dia cara el mar. Estic un poc autista hui, encabotat en els meus pensaments, poc parlador, no se per que...Després de tastar els plats típics per dinar, un banyet en el cantàbric sempre refrescant i alliberador.

Hi ha bon rollet amb la gent, s'ha fet un grup interessant, els salmantinos son uns caxondos i amb la resta fem bona colla, hem donat un passeig per el port, veient i sentint el mar i la tranquil·litat que això comporta, les gavines, un poc de sol...un lloc bonic per viure, ara sopar i demà un altre dia, es un poc la rutina de peregrí, dutxa, neteja de roba, curar els peus i conèixer un poc el poble on estas i en este camí a mes, banys al cantàbric.


Per cert, dona una alegria quan tens que arribar a un poble coster i escoltes les gavines gemegar com donant-te la benvinguda, la olor a sal i el soroll del mar...BRUTAL!!
postdata: ens va eixir un dia molt bo, després per la tarda en Llanes es va ennuvolar un poc, típic clima del nord supose. Estes etapes son les d'entrenament, no molt dura però de les que et reforcen les cames i sobretot el anim, perquè després de 13 dies caminant i amb la rutina que porta el peregrí s'agraeix molt poder veure el paisatge, poder parlar amb la gent, o amb els teus pensaments, veure el mar, olorar-lo, pot ser un dels millors dies.foto 1: eixint de Colombres
foto 2: retallant la península
foto 3: platja de anunci de tele
foto 4: en el port de Llanes amb tota la colla