Google+ Followers

dilluns, 18 de gener de 2010

10ª ETAPA, Güemes - Santillana del mar 56 km

Sense comentaris, açò va ser el primer que vaig posar per descriure esta etapa, no tenia temps ni ganes de recordar-ho, però al final vaig escriure alguna cosa. No vaig fer ni una foto després de passar Santander, però be, gracies a este dia vaig enganxar amb un xic de Salamanca i tota la gent que vam trobar després i vam acabar el camí junts.


Etapa extra dura, des de les 7:30 fins les 21:30, Cantàbria esta molt mal senyalitzada, els albergs estan molt llunyans , a mes les indicacions de la gent d'allí lamentables, no tenen ni idea de calcular distancies, sempre quedaven 2 kilòmetres per arribar, no arribàvem mai, una pallissa física tremenda, estava trencat, em feia molt de mal al bessó, espere que demà estiga recuperat perquè potser que tinga que abandonar, a mes no vam poder gaudir de Santillana del mar, malgrat que tampoc es gran cosa, m'apetia fer-me tranquil uns vins i alguna cosa d'allí típica, però be, al final després de una dutxa vam sopar una pizza i a dormir, això si, en uns bons llits, estàvem en uns bungalous en un càmping que acollien peregrins, així que almenys vam dormir be. Dia per oblidar.

Postdata: a mes de tot açò, quan vam arribar al alberg de Santillana del mar ens van donar la mala noticia de que estava ple, i vam tindre que continuar caminant per trobar el càmping on ens vam allotjar finalment, tota una aventura. Va ser al càmping on vam trobar a Juan Carlos i Ernesto, dos companys de Salamanca amb qui vam acabar el camí, després s'ens unirien la resta, quins records!!
 
Per cert he oblidat comentar que des de Somo fins a Santander vam agafar un barquet, va ser un recorregut xulo, el paisatge es molt bonic, així també ens estalviàvem uns 10 kilòmetres a peu, que no esta gens malament.
foto 1: eixint de Güemes
foto 2: el vaixell que ens va dur a Santander
foto 3: Santander