Google+ Followers

dijous, 7 de gener de 2010

1ª ETAPA, Irun - Donosti 26 km
He començat el camí molt nerviós, he dormit molt poc perquè el bus era prou incomode, un café i a buscar el inici del cami. He fet casi tot el trajecte sol, nomes he coincidit amb un xic, Juan Ramon, vetera en estes coses i no he pogut aguantar el seu ritme, fins que he arribat a l'embarcador on he coincidit amb dos homes, un de donostia que ens ha pòrtat per la ciutat dient-nos els llocs mes tipics fins que hem arribat al albergue, i l'altre un home de Alacant, Vicente. En arribar al albergue, dutxa, netejar la roba i massatge a les cames.
Hi ha gent de tot tipus en l'albergue però amb la mentalitat de tindre bon rotllo, no se com seran cadascú en sa casa pero aci es nota que volen fer-se amb la resta de la gent. Esta etapa he coincidit amb poca gent pero en els albergues s'han ajuntat bastants persones. Per la nit un bon soparet i al albergue a preparar el dia seguent.
Postdata: ara, mirant la primera foto veig els 830 kilòmetres que m'esperaven,i m'en adone del que va ser fer este cami, buuuf!!!
foto 1: pont de Santiago en Irun
foto 2: platja de Donosti